Bel ons op 072 512 70 44
 • Middelbeek banner home3-01

  Ford Personenbus!

  Ruimer kunnen we hem niet maken!

  De Ford Transit vervoert op een zéér comforbale manier met gemak 9 personen met bagage!

  vanaf € 110,- per dag!

  Ontdek de Ford Transit actie

Goedkoop uw auto huren in Heerhugowaard doet u bij Middelbeek Autoverhuur

Middelbeek Autoverhuur te Alkmaar is een familiebedrijf en sinds 1946 een begrip in de regio. Gevestigd op de Frieseweg pal naast de Friese Brug verhuren we met 20 medewerkers personenauto's, bestelauto's en bestelbussen. Ons bedrijf dankt zijn lange bestaan aan onze uitmuntende klantenservice gekoppeld aan een concurrerende prijs.

'Ouderwetse' service en klantvriendelijkheid

Onze 'ouderwetse' service en klantvriendelijkheid blijkt o.a. uit:

• Zeer ruime openingstijden. We zijn open van maandag tot en met zaterdag van 07.30 tot 20.00 uur en op zondag van 09.00 tot 11.00 uur.
• Dag eerder ophalen. Het is zelf mogelijk om de gehuurde auto vanaf 17.00 uur de dag voorafgaand aan de huurperiode op te halen. Lees de precieze details op de 'Daarom ons' pagina.
• Beste prijsgarantie. Achteraf berekenen we altijd ons meest gunstige tarief. De prijs kan dus alleen maar meevallen in plaats van tegenvallen.
• Breng en haal service. Die zelfs gratis is bij autohuur vanaf een week. Lees de details op de 'Daarom Ons' pagina.
• Online reserveren. Mits uiterlijk 24 uur van tevoren en onder voorbehoud van acceptatie.

Goedkoop auto huren

In combinatie met de bovenstaande service-elementen hanteert Middelbeek zeer concurrerende prijzen voor personenauto's. Zo huurt u al vanaf € 6,- per uur een Ford Ka of een Renault Twingo al vanaf € 38,- per dag.

Bekijk al onze personenauto's en reserveer direct

U vindt al onze huurauto's op de paginaautoverhuur. Online reserveren gaat gemakkelijk vanaf de pagina van de door u gekozen personenauto of via het reserveringsformulier personenauto. Bellen voor meer informatie of een reservering is natuurlijk ook een optie. Bel 072 – 512 7044. Vooraf even zien wie u aan de lijn kan krijgen? Bekijk dan even onze contactpagina.

Tags: Verhuiswagen