Bel ons op 072 512 70 44
 • Middelbeek banner home3-01

  Ford Personenbus!

  Ruimer kunnen we hem niet maken!

  De Ford Transit vervoert op een zéér comforbale manier met gemak 9 personen met bagage!

  vanaf € 110,- per dag!

  Ontdek de Ford Transit actie

Middelbeek Autoverhuur: verhuiswagen verhuur in de regio Castricum, Limmen, Akersloot en Uitgeest.

Middelbeek auto- en bestelwagen verhuur te Alkmaar is al sinds 1946 een bekend en vertrouwd adres in de regio boven het Noordzeekanaal. Met 20 man / vrouw verhuren we personen- en bestelwagens aan particulieren en bedrijven. Ouderwetse klantvriendelijkheid en service zoals u dat mag verwachten van een familiebedrijf staan daarbij voorop!

'Ouderwetse' service en klantvriendelijkheid

Onze 'ouderwetse' service en klantvriendelijkheid blijkt o.a. uit:

• Zeer ruime openingstijden. We zijn open van maandag tot en met zaterdag van 07.30 tot 20.00 uur en op zondag van 09.00 tot 11.00 uur.
• Dag eerder ophalen. Het is zelf mogelijk om de gehuurde auto vanaf 17.00 uur de dag voorafgaand aan de huurperiode op te halen. Lees de precieze details op de 'Daarom ons' pagina.
• Beste prijsgarantie. Achteraf berekenen we altijd ons meest gunstige tarief. De prijs kan dus alleen maar meevallen in plaats van tegenvallen.
• Breng en haal service. Die zelfs gratis is bij autohuur vanaf een week. Lees de details op de 'Daarom Ons' pagina.
• Online reserveren. Mits uiterlijk 24 uur van tevoren en onder voorbehoud van acceptatie.

Goede prijs

Bij Middelbeek gaan we niet prat op de goedkoopste prijzen. Maar wel op de beste prijs-kwaliteit verhouding. Onze verhuiswagens, personenauto's, bestelwagens en personenbussen zijn jong en daardoor zeer betrouwbaar. Een verhuiswagen zoals de Ford Connect huurt u al vanaf € 19,- voor 2 uur. Heeft u heel veel laadruimte nodig dan huurt u al een Ford Transit Opbouw vanaf € 45,- voor twee uur. Maart tussen die twee varianten hebben we nog zeker 7 mogelijkheden qua prijzen en laadruimtes.

Bekijk al onze verhuiswagens en reserveer direct

De tarieven voor onze verhuiswagens vindt u op onze bestelwagen verhuur pagina. Online reserveren doet u vanaf de pagina van de door u gekozen verhuiswagen of via het reserveringsformulier bestelauto. Bellen voor meer informatie of een reservering is natuurlijk ook een optie. Bel 072 – 512 7044. Vooraf even zien wie u aan de lijn kan krijgen? Bekijk dan even onze contactpagina.

Tags: Verhuiswagen