Bel ons op 072 512 70 44

Autoverhuur Bergen? Dan bent u bij Middelbeek Autoverhuur aan het goede adres

Middelbeek Autoverhuur te Alkmaar is een familiebedrijf en sinds 1946 een begrip in de regio. Gevestigd op de Frieseweg pal naast de Friese Brug verhuren we met 20 medewerkers personenauto's, bestelauto's en bestelbussen. Ons bedrijf dankt zijn lange bestaan aan onze uitmuntende klantenservice gekoppeld aan een concurrerende prijs.

Klantvriendelijk en service

Wij proberen in onze klantvriendelijkheid en service altijd net even verder te gaan dan onze concullega's. Onderscheidende kenmerken zijn bijvoorbeeld:

• Zeer ruime openingstijden. We zijn open van maandag tot en met zaterdag van 07.30 tot 20.00 uur en op zondag van 09.00 tot 11.00 uur.
• Dag eerder ophalen. Het is zelfs mogelijk om de personenbus vanaf 17.00 uur de dag voorafgaand aan de huurperiode op te halen. Lees de precieze details op de 'Daarom ons' pagina.
 Beste prijsgarantie. Achteraf berekenen we altijd ons meest gunstige tarief. De prijs kan dus alleen maar meevallen in plaats van tegenvallen.
• Breng en haal service. Die zelfs gratis is bij autohuur vanaf een week. Lees de details op de 'Daarom Ons' pagina.
• Online reserveren. Mits uiterlijk 24 uur van tevoren en onder voorbehoud van acceptatie.

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Bij Middelbeek gaan we niet prat op de goedkoopste prijzen. Maar wel op de beste prijs-kwaliteit verhouding. In combinatie met de bovenstaande service-elementen hanteert Middelbeek zeer concurrerende prijzen voor personenauto's. Zo huurt u al vanaf € 6,- per uur een Ford Ka of een Renault Twingo al vanaf € 38,- per dag.

Bekijk de tarieven en reserveer direct online of telefonisch

De tarieven voor onze personenbusjes vindt u onderaan op onze autoverhuur pagina. Online reserveren doet u vanaf de pagina van de door u gekozen personenbus of via het reserveringsformulier personenauto. Bellen voor meer informatie of een reservering kan natuurlijk ook. Bel 072 – 512 7044. Vooraf even zien wie u aan de lijn kan krijgen? Bekijk dan even onze contactpagina.