Bel ons op 072 512 70 44
 • Team rent 01

  Autoverhuur - Middelbeek uw autoverhuurspecialist

  Fijn dat je ons hebt gevonden. Heeft u een huurauto nodig voor een paar uur tot een paar dagen? Vraag het aan één van onze verhuurspecialisten. • l zijkant a

  Speciale actie: Citroen C1

  Zorgeloos rijden tegen het scherpste tarief!

  Middelbeek maakt deze ultieme combinatie mogelijk.

  vanaf € 6,- per uur!

  Reserveer online
 •  

Over ons

Middelbeek autoverhuur en -leasing is een van de oudste automotive bedrijven met een echte regionale, Alkmaarse uitstraling én mentaliteit. We zijn een bedrijf met 20 medewerkers en ons bedrijf is sinds 1946 gebouwd op de volgende pijlers:

sinds 1SERVICE en DIENSTVERLENING schrijven wij met hoofdletters

Wij proberen onze klanten net iets meer te bieden dan onze concullega's. Zoals ruimere openingstijden en een haal- en brengservice. Daarnaast zijn wij de moeilijkste niet als uw leasewagen bijvoorbeeld onverhoopt toch niet de juiste keuze is geweest. Wij denken altijd in oplossingen voor onze klanten onder het motto 'Een tevreden klant is een loyale klant die het doorvertelt.'

Betrouwbaarheid van mensen en materialen sinds 2

Wij werken in de autoverhuur met jonge auto's waardoor de kans op pech minimaal is. Tevens houden wij ons aan onze afspraken. Naar onze klanten en onze medewerkers.

Middelbeek heeft een zeer laag verloop in klanten én medewerkers. Meerdere medewerkers van Middelbeek zijn al 25 jaar in dienst!

Kenmerken van de Middelbeek medewerkers
• Dienstverlenend
• Betrouwbaar
• Loyaal
• Hardwerkend
• Twee benen op de grond
• Collegiaal

Visie

Particulieren en bedrijven zullen voorlopig niet buiten auto's kunnen. De auto maakt een dermate evolutie mee in termen van duurzaamheid, verbruik en onderhoud dat de kosten per verreden kilometer alsmaar lager worden. Een beter alternatief zien wij in de nabije toekomst vooralsnog niet beschikbaar komen.

De beschikking hebben over een auto zal belangrijker worden dan het bezitten ervan. Deze trend is gunstig voor zowel autoverhuur als leasing. Middelbeek is bij uitstek gepositioneerd om hier in de regio Alkmaar van te profiteren.

wmiddelbeek  

Middelbeek Mijlpalen

1946: Oprichting van het bedrijf

Klaas Middelbeek begon in 1946 op vrijwel dezelfde locatie als waar Middelbeek nog steeds is gevestigd een:
• Autoverhuurbedrijf
• Autorijschool
• Taxibedrijf

Daarmee was het destijds de eerste autorijschool van Alkmaar.

In die tijd was de Frieschebrug nog een draaibrug. De locatie was destijds een gok, maar achteraf gezien een goede gok. Toen de nieuwe brug in 1956 werd geopend bleek Middelbeek aan een van de belangrijkste en drukste verkeersaders van Alkmaar te zitten.

1956: Verkoop van het taxibedrijf

In 1956 werd het taxibedrijf overgedaan aan de toenmalige compagnon en ging Middelbeek verder met de autoverhuur en autorijschool.

1971: Oprichter Klaas Middelbeek overlijdt

De heer W. Middelbeek   Oudste zoon Willem Middelbeek komt op vijfentwintigjarige leeftijd aan het roer te staan nadat hij op jonge leeftijd al de autoschool in Driebergen (IVA) had doorlopen en al jarenlang in het bedrijf heeft gewerkt.

1972: Gestopt met de autorijschool