Bel ons op 072 512 70 44
 • Team rent 01

  Autoverhuur - Middelbeek uw autoverhuurspecialist

  Fijn dat je ons hebt gevonden. Heeft u een huurauto nodig voor een paar uur tot een paar dagen? Vraag het aan één van onze verhuurspecialisten. • l zijkant a

  Speciale actie: Citroen C1

  Zorgeloos rijden tegen het scherpste tarief!

  Middelbeek maakt deze ultieme combinatie mogelijk.

  vanaf € 6,- per uur!

  Reserveer online
 •  

Daarom ons!

 

Vakje stuurHaal- & brengservice

In een straal van 15 kilometer rondom onze vestiging is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze gratis haal- en brengservice bij autohuur vanaf 1 week. Bij kortere huurperiodes is deze service beschikbaar voor slechts € 17,50. Retourneren kost eveneens € 17,50. Let op! Dit is alleen mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur en mits minimaal twee dagen vooraf besteld.

 

Vakje sparenBeste prijsgarantie

Soms gebruikt u de huurauto korter dan verwacht of u rijdt minder kilometers dan u van te voren met ons had afgesproken. Geen probleem. U krijgt bij ons achteraf altijd het voor u meest gunstige tarief. Heeft u niet gereserveerd en bent u binnen 4 uren met uw personenauto terug, dan krijgt u 30% korting op het huurtarief. En daarbij zijn 50 vrije kilometers inbegrepen.

 

Vakje openRuime openingstijden

Wij zijn maandag tot en met zaterdag open van 07.30 uur tot 20.00 uur en zondag van 09.00 tot 11.00 uur. Alle tijd dus om uw huurauto op te halen en terug te brengen. Het is zelfs mogelijk om uw huurauto de dag voorafgaand aan de huurperiode op te halen vanaf 17.00 uur zonder extra kosten. Behalve op zondag natuurlijk. Wij behouden ons dan wel het recht voor om een auto mee te geven uit een hogere klasse dan uw daadwerkelijk heeft gereserveerd. Voor de grotere bestelwagenklasse geldt dit onder voorbehoud van beschikbaarheid.

 

Vakje doorzichtigOnline reserveren

U kunt bij ons ook online reserveren mits u dat minimaal 24 uur van te voren aanvraagt. De reservering is altijd onder voorbehoud van acceptatie. Uw rijbewijs, paspoort, geboortedatum en NAW-gegevens zijn daarvoor noodzakelijk.

Personenauto online reserveren   Bestelwagen online reserveren