Bel ons op 072 512 70 44
  • wintersport2017block

    Wintersport Aanbieding

    Ga je op Wintersport? Huur dan een busje bij Middelbeek. Een busje van Middelbeek is een winterklare auto voor je familie of al je vrienden. Meer info klik hier!

Busje huren Wintersport

Ga je op Wintersport? Maak dan gebruik van onze najaarsactie! Huur dan een busje bij Middelbeek, een uitkomst voor een winterklare bus voor je familie of al je vrienden te huren. Zo ben je gegarandeerd van een groot aanbod familieauto's en bussen tegen goede voorwaarden en scherpe prijzen.

Geniet nu van onze speciale wintersport aanbieding. Een personenbusje voor 9 personen voor €790,00 per week met 1.750km vrij rijden.

Bus met winterbepakking

Als u een bus van middelbeek huurt voor de wintersport, gaat u gerust op pad. De auto's zijn voorzien van winterbanden, sneeuwkettingen en de verplichte hesjes (indien tijdig aangegeven). 

Al sinds 1946 verhuren wij auto's

Wij zorgen al sinds 1946 dat jullie veilig tijdens de kerst op pad kunnen met één van onze huurauto's.  Je kan alleen maar zo lang bestaan als je iets goed doet. En dat 'iets' is simpelweg het verhuren van nieuwe, betrouwbare personenauto's en personenbusjes tegen een scherpe prijs gekoppeld aan een hoog serviceniveau.

Zo huurt u al vanaf € 6,- per uur een Citroen C1 bij ons, voor € 21,- twee uur een bestelauto of vanaf € 47,- een bakwagen en voor € 115,- per dag een personenbus.

 

Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Colofon   |   Contact