Bel ons op 072 512 70 44
 • Middelbeek banner home3-01

  Ford Personenbus!

  Ruimer kunnen we hem niet maken!

  De Ford Transit vervoert op een zéér comforbale manier met gemak 9 personen met bagage!

  vanaf € 110,- per dag!

  Ontdek de Ford Transit actie

Middelbeek Autoverhuur voor bestelbus verhuur in de regio Warmenhuizen en Tuitjenhorn.

Middelbeek Autoverhuur te Alkmaar is een familiebedrijf met 20 medewerkers dat al sinds 1946 gevestigd is aan de Frieseweg pal naast de Friese Brug. We verhuren verhuiswagens, personenauto's, bestelwagens, personenbussen en rolstoelbussen. En dat doen we al decennialang op dezelfde manier: klantvriendelijk, service en een goede prijs.

Klantvriendelijk en service

Wij proberen in onze klantvriendelijkheid en service altijd net even verder te gaan dan onze concullega's. Onderscheidende kenmerken zijn bijvoorbeeld:

• Zeer ruime openingstijden. We zijn open van maandag tot en met zaterdag van 07.30 tot 20.00 uur en op zondag van 09.00 tot 11.00 uur.
• Dag eerder ophalen. Het is zelfs mogelijk om de personenbus vanaf 17.00 uur de dag voorafgaand aan de huurperiode op te halen. Lees de precieze details op de 'Daarom ons' pagina.
 Beste prijsgarantie. Achteraf berekenen we altijd ons meest gunstige tarief. De prijs kan dus alleen maar meevallen in plaats van tegenvallen.
• Breng en haal service. Die zelfs gratis is bij autohuur vanaf een week. Lees de details op de 'Daarom Ons' pagina.
• Online reserveren. Mits uiterlijk 24 uur van tevoren en onder voorbehoud van acceptatie.

Concurrerende prijzen

Bij Middelbeek gaan we niet prat op de goedkoopste prijzen. Maar wel op de beste prijs-kwaliteit verhouding. Onze personenbusjes, personenauto's en bestelwagens zijn jong en daardoor zeer betrouwbaar. U huurt bijvoorbeeld al een 7-persoons Ford Galaxy vanaf € 99,- per dag of een 9-persoons Ford personenbus vanaf € 110,- per dag.

Bekijk al onze bestelbussen en reserveer online of telefonisch

U vindt al onze bestelbussen op de pagina bestelwagen verhuur. Online reserveren gaat gemakkelijk vanaf de pagina van de door u gekozen bus of via het reserveringsformulier bestelauto. Gewoon even bellen voor meer informatie of een reservering kan natuurlijk ook. Bel 072 – 512 7044. Vooraf even zien met wie u belt? Bekijk dan even onze contactpagina.