Bel ons op 072 512 70 44
 • Middelbeek banner home3-01

  Ford Personenbus!

  Ruimer kunnen we hem niet maken!

  De Ford Transit vervoert op een zéér comforbale manier met gemak 9 personen met bagage!

  vanaf € 110,- per dag!

  Ontdek de Ford Transit actie

Middelbeek Autoverhuur voor bestelbus verhuur in de regio Egmond, Bergen, Schoorl en Groet.

Middelbeek Autoverhuur te Alkmaar is een familiebedrijf en sinds 1946 een begrip in de regio. Gevestigd op de Frieseweg pal naast de Friese Brug verhuren we met 20 medewerkers personenauto's, bestelauto's en bestelbussen. Ons bedrijf dankt zijn lange bestaan aan onze uitmuntende klantenservice gekoppeld aan een concurrerende prijs.

Klantgericht

Nu zeggen wel meer autoverhuurbedrijven dat ze klantgericht zijn, maar wij tonen dat ook graag aan met de beloftes die wij u doen en waar u ons op mag afrekenen:

Zeer ruime openingstijden. We zijn open van maandag tot en met zaterdag van 07.30 tot 20.00 uur en op zondag van 09.00 tot 11.00 uur.
Dag eerder ophalen. Het is zelfs mogelijk om de bestelbus vanaf 17.00 uur de dag voorafgaand aan de huurperiode op te halen. Lees de precieze details op de 'Daarom ons' pagina.
Beste prijsgarantie. Achteraf berekenen we altijd ons meest gunstige tarief. De prijs kan dus alleen maar meevallen in plaats van tegenvallen.
Breng en haal service. Die zelfs gratis is bij autohuur vanaf een week. Lees de details op de 'Daarom Ons' pagina.
Online reserveren. Mits uiterlijk 24 uur van tevoren en onder voorbehoud van acceptatie.

Concurrerende prijzen

Naast het feit dat we circa 8 verschillende soorten bestelbussen in de verhuur hebben met verschillende laadcapaciteit hanteren wij concurrerende prijzen. Onze kleinste bus, een Ford Connect, huurt u al vanaf € 19,- voor 2 uur en onze grootste bus, een Ford Transit Opbouw, vanaf € 45,- voor twee uur.
Maar natuurlijk huurt u voor dezelfde scherpe prijzen ook een personenauto, bestelwagen, personenbus of zelfs een rolstoelbus.

Bekijk al onze bestelbussen en reserveer online of telefonisch

U vindt al onze bestelbussen op de pagina bestelwagen verhuur. Online reserveren gaat gemakkelijk vanaf de pagina van de door u gekozen bus of via het reserveringsformulier bestelauto. Gewoon even bellen voor meer informatie of een reservering kan natuurlijk ook. Bel 072 – 512 7044. Vooraf even zien met wie u belt? Bekijk dan even onze contactpagina.