Bel ons op 072 512 70 44
 • Middelbeek banner home3-01

  Ford Personenbus!

  Ruimer kunnen we hem niet maken!

  De Ford Transit vervoert op een zéér comforbale manier met gemak 9 personen met bagage!

  vanaf € 110,- per dag!

  Ontdek de Ford Transit actie

Auto huren Heerhugowaard doet u bij Middelbeek Autoverhuur Alkmaar

Het familiebedrijf Middelbeek Autoverhuur verhuurt al sinds 1946 o.a. bestelwagens, personenauto’s, verhuiswagens en personenbussen. Waaronder zelfs rolstoelbussen. Met al onze 20 medewerkers doen we wat elke klant belangrijk vindt: hem (of haar) als koning behandelen en een uitmuntende service verlenen. En dat ook nog eens tegen een concurrerende prijs.

Uitmuntende service

U herkent onze uitmuntende service aan o.a. de volgende beloften:

 • Zeer ruime openingstijden. We zijn open van maandag tot en met zaterdag van 07.30 tot 20.00 uur en op zondag van 09.00 tot 11.00 uur.
 • Dag eerder ophalen. Het is zelfs mogelijk om de bestelwagen vanaf 17.00 uur de dag voorafgaand aan de huurperiode op te halen. Lees de precieze details op de ‘Daarom ons’ pagina.
 • Beste prijsgarantie. Achteraf berekenen we altijd ons meest gunstige tarief. De prijs kan dus alleen maar meevallen in plaats van tegenvallen.
 • Breng en haal service. Die zelfs gratis is bij autohuur vanaf een week. Lees de details op de ‘Daarom Ons’ pagina.
 • Online reserveren. Mits uiterlijk 24 uur van tevoren en onder voorbehoud van acceptatie.

Concurrerende prijs

In combinatie met de bovenstaande service-elementen hanteert Middelbeek zeer concurrerende prijzen voor niet alleen zijn bestelwagens, maar ook voor personenauto’s, verhuiswagens en personenbussen. Zo huurt u bijvoorbeeld al een Ford Ka vanaf € 6,- per uur en een Renault Twingo al vanaf € 38,- per dag.

Bekijk al onze personenauto's en reserveer direct online of telefonisch

U vindt al onze huurauto's op de pagina autoverhuur. Online reserveren gaat gemakkelijk vanaf de pagina van de door u gekozen personenauto of via het reserveringsformulier personenauto. Bellen voor meer informatie of een reservering is natuurlijk ook een optie. Bel 072 – 512 7044. Vooraf even zien wie u aan de lijn kan krijgen? Bekijk dan even onze contactpagina.