Bel ons op 072 512 70 44
 • Middelbeek banner home3-01

  Ford Personenbus!

  Ruimer kunnen we hem niet maken!

  De Ford Transit vervoert op een zéér comforbale manier met gemak 9 personen met bagage!

  vanaf € 110,- per dag!

  Ontdek de Ford Transit actie

Een bestelwagen huren doen de inwoners van Noord-Scharwoude en Zuid-Scharwoude bij Middelbeek Autoverhuur Alkmaar.

Het familiebedrijf Middelbeek Autoverhuur verhuurt al sinds 1946 o.a. bestelwagens, personenauto's, verhuiswagens en personenbussen. Waaronder zelfs rolstoelbussen. Met al onze 20 medewerkers doen we wat elke klant belangrijk vindt: hem (of haar) als koning behandelen en een uitmuntende service verlenen. En dat ook nog eens tegen een concurrerende prijs.

Uitmuntende service

U herkent onze uitmuntende service aan o.a. de volgende beloften:

• Zeer ruime openingstijden. We zijn open van maandag tot en met zaterdag van 07.30 tot 20.00 uur en op zondag van 09.00 tot 11.00 uur.
• Dag eerder ophalen. Het is zelfs mogelijk om de personenbus vanaf 17.00 uur de dag voorafgaand aan de huurperiode op te halen. Lees de precieze details op de 'Daarom ons' pagina.
 Beste prijsgarantie. Achteraf berekenen we altijd ons meest gunstige tarief. De prijs kan dus alleen maar meevallen in plaats van tegenvallen.
• Breng en haal service. Die zelfs gratis is bij autohuur vanaf een week. Lees de details op de 'Daarom Ons' pagina.
• Online reserveren. Mits uiterlijk 24 uur van tevoren en onder voorbehoud van acceptatie.

Concurrerende prijs

In combinatie met de bovenstaande service-elementen hanteert Middelbeek zeer concurrerende prijzen voor niet alleen zijn bestelwagens, maar ook voor personenauto's, verhuiswagens en personenbussen. Zo huurt al vanaf € 19,- per voor 2 uur een bestelwagen en vanaf € 22,- per twee uur een kleine bestelbus. Vanaf € 45,- per twee uur huurt u een van onze grootste bestelbussen.

Bekijk al onze bestelwagens en reserveer online of telefonisch 

U vindt al onze bestelbussen op de pagina bestelwagen verhuur. Online reserveren gaat gemakkelijk vanaf de pagina van de door u gekozen bus of via het reserveringsformulier bestelauto. Gewoon even bellen voor meer informatie of een reservering kan natuurlijk ook. Bel 072 – 512 7044. Vooraf even zien met wie u belt? Bekijk dan even onze contactpagina.

.