Bel ons op 072 512 70 44
 • Team rent 01

  Autoverhuur - Middelbeek uw autoverhuurspecialist

  Fijn dat je ons hebt gevonden. Heeft u een huurauto nodig voor een paar uur tot een paar dagen? Vraag het aan één van onze verhuurspecialisten. • l zijkant a

  Speciale actie: Citroen C1

  Zorgeloos rijden tegen het scherpste tarief!

  Middelbeek maakt deze ultieme combinatie mogelijk.

  vanaf € 6,- per uur!

  Reserveer online
 •  

Middelbeek autoverhuur voor Schermer, Ursem en Graft de Rijp.

Middelbeek Autoverhuur te Alkmaar is een familiebedrijf en sinds 1946 een begrip in de regio. Gevestigd op de Frieseweg pal naast de Friese Brug verhuren we met 20 medewerkers personenauto's, bestelauto's en bestelbussen. Ons bedrijf dankt zijn lange bestaan aan onze uitmuntende klantenservice gekoppeld aan een concurrerende prijs.

Een hoog serviceniveau tegen een scherpe prijs. Sinds 1946.

Je kan alleen maar zo lang bestaan als je iets goed doet. En dat 'iets' is simpelweg het verhuren van nieuwe, betrouwbare personenauto's en personenbusjes tegen een scherpe prijs gekoppeld aan een hoog serviceniveau. 

Zo huurt u al vanaf € 6,- per uur een Ford Ka bij ons, voor € 19,- twee uur een bestelauto of vanaf € 45,- een bakwagen en voor € 110,- per dag een personenbus.

Voorbeelden van ons hoge serviceniveau

Waaruit blijkt nu dat hoge serviceniveau van ons?
Zeer ruime openingstijden. We zijn open van maandag tot en met zaterdag van 07.30 tot 20.00 uur en op zondag van 09.00 tot 11.00 uur.
Dag eerder ophalen. Het is zelf mogelijk om de gehuurde auto vanaf 17.00 uur de dag voorafgaand aan de huurperiode op te halen. Lees de precieze details op de 'Daarom ons' pagina.
Beste prijsgarantie. Achteraf berekenen we altijd ons meest gunstige tarief. De prijs kan dus alleen maar meevallen in plaats van tegenvallen.
Breng en haal service. Die zelfs gratis is bij autohuur vanaf een week. Lees de details op de 'Daarom Ons' pagina.
Online reserveren. Mits uiterlijk 24 uur van tevoren en onder voorbehoud van acceptatie.

Bekijk onze tarieven en reserveer direct online

U vindt al onze personenauto's op de pagina autoverhuur. Online reserveren gaat gemakkelijk vanaf de pagina van de door u gekozen auto of via het reserveringsformulier personenauto. Simpelweg bellen voor meer informatie of een reservering kan natuurlijk ook. Bel 072 – 512 7044. Vooraf even zien wie u aan de lijn kan krijgen? Bekijk dan even onze contactpagina.