Bel ons op 072 512 70 44
 • Team rent 01

  Autoverhuur - Middelbeek uw autoverhuurspecialist

  Fijn dat je ons hebt gevonden. Heeft u een huurauto nodig voor een paar uur tot een paar dagen? Vraag het aan één van onze verhuurspecialisten. • l zijkant a

  Speciale actie: Citroen C1

  Zorgeloos rijden tegen het scherpste tarief!

  Middelbeek maakt deze ultieme combinatie mogelijk.

  vanaf € 6,- per uur!

  Reserveer online
 •  

Middelbeek autoverhuur voor Oudkarspel en Broek op Langedijk.

Middelbeek auto- en bestelwagen verhuur te Alkmaar is al sinds 1946 een bekend en vertrouwd adres in de regio boven het Noordzeekanaal. Met 20 man / vrouw verhuren we personen- en bestelwagens aan particulieren en bedrijven. Ouderwetse klantvriendelijkheid en service zoals u dat mag verwachten van een familiebedrijf staan daarbij voorop!

Een hoog serviceniveau tegen een scherpe prijs. Sinds 1946.

Middelbeek Autoverhuur te Alkmaar is een familiebedrijf met 20 medewerkers dat al sinds 1946 gevestigd is aan de Frieseweg pal naast de Friese Brug. We verhuren verhuiswagens, personenauto's, bestelwagens, personenbussen en rolstoelbussen. En dat doen we al decennialang op dezelfde manier: klantvriendelijk, service en een goede prijs.

Klantvriendelijk en service

Wij proberen in onze klantvriendelijkheid en service altijd net even verder te gaan dan onze concullega's. Onderscheidende kenmerken zijn bijvoorbeeld:

Zeer ruime openingstijden. We zijn open van maandag tot en met zaterdag van 07.30 tot 20.00 uur en op zondag van 09.00 tot 11.00 uur.
Dag eerder ophalen. Het is zelf mogelijk om de gehuurde auto vanaf 17.00 uur de dag voorafgaand aan de huurperiode op te halen. Lees de precieze details op de 'Daarom ons' pagina.
Beste prijsgarantie. Achteraf berekenen we altijd ons meest gunstige tarief. De prijs kan dus alleen maar meevallen in plaats van tegenvallen.
Breng en haal service. Die zelfs gratis is bij autohuur vanaf een week. Lees de details op de 'Daarom Ons' pagina.
Online reserveren. Mits uiterlijk 24 uur van tevoren en onder voorbehoud van acceptatie.

Bekijk onze tarieven en reserveer direct online

De tarieven voor onze personenauto's vindt u op onze autoverhuur pagina en de tarieven voor onze bestelwagens op de bestelwagens verhuur pagina. Online reserveren doet u vanaf de pagina van de door u gekozen auto of via het reserveringsformulier personenauto of bestelauto. Simpelweg bellen voor meer informatie of een reservering kan natuurlijk ook. Bel 072 – 512 7044. Vooraf even zien wie u aan de lijn kan krijgen? Bekijk dan even onze contactpagina.