Bel ons op 072 512 70 44
 • Team rent 01

  Autoverhuur - Middelbeek uw autoverhuurspecialist

  Fijn dat je ons hebt gevonden. Heeft u een huurauto nodig voor een paar uur tot een paar dagen? Vraag het aan één van onze verhuurspecialisten. • l zijkant a

  Speciale actie: Citroen C1

  Zorgeloos rijden tegen het scherpste tarief!

  Middelbeek maakt deze ultieme combinatie mogelijk.

  vanaf € 6,- per uur!

  Reserveer online
 •  

Middelbeek autoverhuur voor Noord-Scharwoude en Zuid-Scharwoude.

Het familiebedrijf Middelbeek Autoverhuur verhuurt al sinds 1946 o.a. bestelwagens, personenauto's, verhuiswagens en personenbussen. Waaronder zelfs rolstoelbussen. Met al onze 20 medewerkers doen we wat elke klant belangrijk vindt: hem (of haar) als koning behandelen en een uitmuntende service verlenen. En dat ook nog eens tegen een concurrerende prijs.

Uitmuntende service

U herkent onze uitmuntende service aan o.a. de volgende beloften:

Zeer ruime openingstijden. We zijn open van maandag tot en met zaterdag van 07.30 tot 20.00 uur en op zondag van 09.00 tot 11.00 uur.
Dag eerder ophalen. Het is zelf mogelijk om de gehuurde auto vanaf 17.00 uur de dag voorafgaand aan de huurperiode op te halen. Lees de precieze details op de 'Daarom ons' pagina.
Beste prijsgarantie. Achteraf berekenen we altijd ons meest gunstige tarief. De prijs kan dus alleen maar meevallen in plaats van tegenvallen.
Breng en haal service. Die zelfs gratis is bij autohuur vanaf een week. Lees de details op de 'Daarom Ons' pagina.
Online reserveren. Mits uiterlijk 24 uur van tevoren en onder voorbehoud van acceptatie.

Bekijk onze tarieven en reserveer direct online

U vindt al onze personenauto's op de pagina autoverhuur. Online reserveren gaat gemakkelijk vanaf de pagina van de door u gekozen auto of via het reserveringsformulier . Simpelweg bellen voor meer informatie of een reservering kan natuurlijk ook. Bel 072 – 512 7044. Vooraf even zien wie u aan de lijn kan krijgen? Bekijk dan even onze contactpagina.