Bel ons op 072 512 70 44

Een auto met trekhaak huren in de regio Alkmaar?

Ook dat is natuurlijk mogelijk bij Middelbeek. Zo is bijvoorbeeld bij o.a. bij de Ford Focus Combi, Ford C-Max, Ford Mondeo een trekhaak als optie mogelijk. De Ford Focus Combi huurt u al vanaf € 56,- per dag incl. 100 km vrij rijden. Om te weten te komen of een trekhaak een optie is bij de auto die u wilt huren gaat u naar de overzichtspagina van de personenauto's verhuur pagina en klikt u op 'toon details' aan de rechterzijde van de auto. Vervolgens kijkt u bij de specificaties of een trekhaak als optie aangeboden wordt.

De Prijzen zijn de prijzen. Sinds 1946.

Bij Middelbeek zijn de prijzen de prijzen. Dat klinkt wellicht een beetje vreemd, maar doorgaans wordt er geadverteerd met een bepaalde prijs en betaalt u uiteindelijk een veel hogere prijs. Bij Middelbeek houden we daar niet van. Duidelijk en helder communiceren. En afspraak is afspraak. Zo verdienen we al sinds 1946 ons bestaansrecht.

Scherpe prijzen mét uitstekende service. Sinds 1946.

Niet alleen biedt Middelbeek een scherpe prijs, we koppelen dat ook nog eens aan een uitstekende service. Dat is al sinds 1946 de formule van ons bestaansrecht.

Zo kent Middelbeek bijvoorbeeld een breng- & haalservice. Die bij huren vanaf een week zelfs volledig gratis is.
Middelbeek werkt ook met een beste prijsgarantie. Achteraf berekenen we u altijd ons meest gunstige tarief.
We hebben zeer ruime openingstijden waarbij het zelfs mogelijk is om de auto alvast een dag eerder op te halen.
En natuurlijk kunt u bij ons online reserveren!

Wilt u meer weten over de details van onze service ga dan naar de 'Daarom Middelbeek' pagina.

Tarieven bekijken? Online reserveren?

Voor een overzicht van onze tarieven gaat u voor personenauto's naar de autoverhuur pagina. Online reserveren doet u vanaf de door u gekozen auto. Bellen voor meer informatie of een reservering kan natuurlijk ook. Bel naar 072 - 512 7044. Vooraf weten wie u aan de lijn kan krijgen? Kijk dan even op onze contactpagina.