Bel ons op 072 512 70 44

Auto huren tijdens kerst

Het is alweer December, de gezelligste maand van het jaar. De tijd om kerstmarkten te bezoeken, op bezoek te gaan bij de familie en vrienden of gewoon om lekker met het gezin op vakantie te gaan. Dan heeft U natuurlijk een goede auto nodig. Tijdens Kerst kunt bij ons genieten van een top aanbieding, 4 dagen huren is maar 3 dagen betalen.

Geldig op 23, 24, 25 en 26 December.

Reserveer online

Al sinds 1946 verhuren wij auto's

Wij zorgen al sinds 1946 dat jullie veilig tijdens de kerst op pad kunnen met één van onze huurauto's.  Je kan alleen maar zo lang bestaan als je iets goed doet. En dat 'iets' is simpelweg het verhuren van nieuwe, betrouwbare personenauto's en personenbusjes tegen een scherpe prijs gekoppeld aan een hoog serviceniveau.

Zo huurt u al vanaf € 6,- per uur een Ford Ka bij ons, voor € 19,- twee uur een bestelauto of vanaf € 45,- een bakwagen en voor € 110,- per dag een personenbus.

Voorbeelden van ons hoge serviceniveau

U herkent onze uitmuntende service aan o.a. de volgende beloften:

• Zeer ruime openingstijden. We zijn open van maandag tot en met zaterdag van 07.30 tot 20.00 uur en op zondag van 09.00 tot 11.00 uur.
• Dag eerder ophalen. Het is zelf mogelijk om de gehuurde auto vanaf 17.00 uur de dag voorafgaand aan de huurperiode op te halen. Lees de precieze details op de 'Daarom ons' pagina.
• Beste prijsgarantie. Achteraf berekenen we altijd ons meest gunstige tarief. De prijs kan dus alleen maar meevallen in plaats van tegenvallen.
• Breng en haal service. Die zelfs gratis is bij autohuur vanaf een week. Lees de details op de 'Daarom Ons' pagina.
• Online reserveren. Mits uiterlijk 24 uur van tevoren en onder voorbehoud van acceptatie.